Η εταιρία Powerfon δραστηριοποιείται στο χώρο της χονδρικής πώλησης αξεσουάρ κινητής τηλεφωνίας, από το 1998, εισάγοντας και διανέμοντας στην Ελληνική και Κυπριακή αγορά πλήρη γκάμα προϊόντων από αξιόπιστους κατασκευαστές που φέρουν εγγύηση ποιότητας.

Αξιοποιώντας την απόλυτη γνώση των αναγκών της αγοράς καθώς και τη δημιουργική ανησυχία που χαρακτηρίζουν μια σύγχρονη εισαγωγική εταιρεία, διατηρεί σταθερά για 10 χρόνια ανοδική πορεία και αναπτύσσει όλο και πιο δυναμικά τις πωλήσεις της σε όλη την Ελλάδα, με ισχυρές συνεργασίες με μεγάλες αλυσίδες κινητής τηλεφωνίας όπως η Vodafone, η Wind, τα Multirama , η Public, η DSGi South-East Europe_Κωτσόβολος, τα Hondos CenterCyta-Vodafone Cyprus, η Stephanis Cyprus, κ.α.

Αναζητώντας συνεχώς το “καλύτερο” στις παγκόσμιες αγορές, το 2000 η Powerfon γίνεται αποκλειστικός αντιπρόσωπος του οίκου Pierre Cardin στην Ελλάδα και το 2002 του κατασκευαστή προϊόντων Flash Silicon Power, παράγοντες που την καθιέρωσαν στο χώρο, δημιουργώντας μια σχέση εμπιστοσύνης και αξιοπιστίας γύρω από το όνομα Powerfon και τα προϊόντα που διαθέτει.

Σήμερα, η εταιρία Powerfon διαθέτει ανθρώπινο δυναμικό 20 ατόμων. Στελέχη ικανά, με εμπειρία και τεχνογνωσία, που συνεργάζονται αρμονικά και εξυπηρετούν με επαγγελματισμό και σεβασμό κάθε πελάτη. Επίσης διαθέτει άριστα οργανωμένη μηχανογραφημένη αποθήκη, πλήρη διαδικτυακή παρουσίαση και έντυπους καταλόγους ώστε να εξυπηρετεί άμεσα και με συνέπεια τους πελάτες χονδρικής συνδυάζοντας τις καλύτερες επιλογές της αγοράς σε εξαιρετικές τιμές.

Σήμερα εμπιστεύονται την εταιρία Powerfon πολλές από τις κορυφαίες αλυσίδες κινητής τηλεφωνίας καθώς και πάρα πολλοί ανεξάρτητοι επιχειρηματίες σε όλη την Ελλάδα.

Η εταιρία Powerfon συνεργάζεται με τους πιο αξιόπιστους κατασκευαστές σε όλο τον κόσμο. Όλα τα προϊόντα που εισάγει υφίστανται αυστηρό ποιοτικό έλεγχο, αρχικά στα εργοστάσια παραγωγής και επιπλέον από εξειδικευμένο τμήμα της εταιρίας με ειδικευμένο τεχνικό προσωπικό, σε όλα τα είδη, ένα προς ένα τεμάχιο πριν αυτά παραδοθούν στον πελάτη.